“Софиана ООД” е създадена през 1992 г. като филиал на френската фирма “Льогри” АД – световен лидер в производството на пневматични съединители и създател на технологията за веднага-свързващи съединители.
През 1998 г. се преобразува в самостоятелно българско търговско дружество, което предлага на пазара:

  • богато разнообразие от пневматични цилиндри, захранващи групи и разпределители на фирмата MERT
  • голям набор от пневматични и хидравлични съединители на фирмата LEGRIS CONNECTIC
  • съвременни технологии за проектиране и изграждане на пневматични и водни инсталации на LEGRIS TRANSAIR
  • широк избор от уреди за измерване и контрол на налягане, температура, ниво и разход на фирмите BAUMER BOURDON-HAENNI и KOBOLD

През 2008 г. американската корпорация PARKER HANNIFIN GROUP – световен лидер в разработката и производството на най-съвременни технологии и системи за контрол и управление, закупи фирмите: LEGRIS, LEGRIS TRANSAIR SAS и ORIGA GmbH. От месец май 2009 г. СОФИАНА ООД разширява своята дейност, като освен дистрибутор на PARKER LEGRIS става и дистрибутор на PARKER ORIGA за България и предлага на пазара най-модерна пневматика: пневматични и линейни задвижвания, захранващи групи, пневматични цилиндри и модулни разпределители.
Нашите доставчици, водещи международни производители, са сертифицирани по ISO9001.
Осигуряваме бързо и ефективно обслужване на нашите клиенти на базата на директен внос от производителите, складови наличности и качествени продукти.

Общи условия на продажбите

Политика за защита на личните данни